Kalenteri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset

MTV nettikolomni: Miksi hallitus riistää kunnilta oikeuden tuottaa sotepalveluita?

Hallituksen sote-sekamelska näyttää aina vaan jatkuvan. Maanantaina hallituspuolueet julistivat, että sote-uudistuksen valmistelussa on löydetty sopu potilaan valinnanvapauden osalta. Mutta ei ehtinyt kulua kuin muutama päivä, niin uusi sotku oli valmis, kirjoittaa MTV:n nettivieras, RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson. Lue lisää »
16.10.2017 klo 09:13

Miksi hallitus riistää kunnilta oikeuden tuottaa sotepalveluita?

Hallituksen sote-sekamelska näyttää aina vaan jatkuvan. Maanantaina hallituspuolueet julistivat, että sote-uudistuksen valmistelussa on löydetty sopu potilaan valinnanvapauden osalta. Mutta ei ehtinyt kulua kuin muutama päivä, niin uusi sotku oli valmis. Lue lisää »
13.10.2017 klo 14:30

Kolumni, Keskipohjanmaa: Kuka päättää sairaaloista?

Jo riittää keskittämisintoilu. Maassamme käydään parhaillaan kiivasta keskustelua siitä, kuka jatkossa saa tehdä mitä, ja siitä missä sairaaloissa saadaan suorittaa päiväkirurgisia leikkauksia. Sote-uudistuksen myötä ensi vuoden alusta alkaen entiset aluesairaalat kuten Pietarsaaren, Kemin, Forssan ja Rauman sairaalat, eivät enää saisi tehdä sellaisia leikkauksia, jotka vaativat enemmän kuin paikallispuudutusta. Tähän haluan saada aikaan muutosta, ja sen takia olen jättänyt lakialoitteen terveydenhuoltolain muuttamiseksi. Lue lisää »
11.10.2017 klo 16:20

Kolumni, Pohjalainen: Ulkomailla opiskelu avartaa

Opiskeluaika on yksi ihmisen elämän kohokohtia. Silloin oppii paljon paitsi itsestään, myös omista kiinnostuksen kohteista. Opiskeluaikana opin, että yhteiskuntaa voi parantaa.Lue lisää »
09.10.2017 klo 16:21
Bloggen
Eduskunta SFP RKP