Uutiset

Henriksson: Joululahjarahat mahdollistavat tärkeitä panostuksia Pohjanmaalla

Eduskunnan talousvaliokunta esitteli tänään listan eduskunnan niin sanotuista joululahjarahoista. Listalla on muun muassa tervetullut puolen miljoonan euron määräraha Kruunupyyn lentokenttätien kevyen liikenteen väylälle. Lue lisää »
11.12.2020 klo 12:13

Henriksson RKP:n uudesta historiikista: “Valtapuolue, jolla on suhteellisen paljon valtaa”

– RKP:llä on ollut merkittävä rooli Suomen nyky-yhteiskunnan kehittämisessä. RKP on valtapuolue, jolla on vuosien aikana ollut kokoonsa nähden suhteellisen paljon valtaa. Suomi ei näyttäisi nyt tältä, ellei RKP olisi istunut mukana hallituspöydissä suurimman osan maamme itsenäisen historian aikana, sanoo RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson. Lue lisää »
09.12.2020 klo 12:33

Henriksson: RKP kuntavaaleihin ennätyssuuressa osassa maata

RKP:llä on tavoitteena tehdä äänimäärän suhteen parhaat kuntavaalit koskaan ja saavuttaa yli 5 % kannatus. Puolue jatkaa kasvuaan ja tulee asettamaan ehdokkaita ehdolle vähintään 60 kunnassa ja suuremmassa osassa Suomea kuin koskaan aikaisemmin.Lue lisää »
03.12.2020 klo 11:15

Ilkka-Pohjalainen: Jokaisella on vastuu puuttua häirintään ja väkivaltaan

Keskiviikkona vietettiin kansainvälistä naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista päivää. Päivän tarkoituksena on kunnioittaa kaikkien niiden naisten muistoa, jotka ovat menettäneet henkensä lähisuhdeväkivallan seurauksena. Euroopan unionin perusoikeusviraston vuonna 2014 julkaiseman tutkimuksen mukaan suomalaiset naiset kokevat väkivaltaa huomattavasti enemmän kuin EU-maissa asuvat naiset keskimäärin. Lue lisää »
29.11.2020 klo 08:03
Bloggen
Eduskunta SFP RKP