Sanottu & kirjoitettu

RKP: Terveydenhuollossa ei ole varaa riskinottoihin - EU:n lausunto tarvitaan

Suomen ruotsalainen kansanpuolue kommentoi opposition yhteistä lausuntoa siitä, että hallituksen pitäisi pyytää EU-komissiolta lausunto sote-uudistuksesta välttääkseen kaaoksen jos uudistus pitää purkaa. Lue lisää »
05.03.2018 klo 17:40

Oppositiopuolueet: Hallitus ei saa uhkapelata Suomen terveydenhuollolla

SDP, perussuomalaiset, vihreät, vasemmistoliitto, RKP, kristillisdemokraatit vaativat, että maan hallitus varmistaa etukäteen EU-komissiolta sote-uudistuksen valinnanvapauden yhteensopivuuden EU:n kilpailuoikeuden kanssa. Lue lisää »
05.03.2018 klo 17:39

Kolumni, Pohjalainen: Seuraavan hallituksen on laitettava perheet keskiöön

Tarvitsemme perhevapaauudistuksen joka helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, vähentää miesten ja naisten välisiä palkkaeroja ja edistäisi lapsen suhdetta molempiin vanhempiinsa. Perhevapaauudistusta kannatetaan laajasti, mutta saimme jälleen kerran kokea pettymyksen, kun uudistusta ei taaskaan saatu aikaiseksi. Miten tässä näin kävi?Lue lisää »
28.02.2018 klo 11:26

Lehdistötiedote: Henriksson tyytyväinen siihen, että hallituksen kielikokeilu jäi suutariksi

Vain kuusi kuntaa on hakenut Opetushallitukselta lupaa osallistua hallituksen kokeiluun, jossa oppilaiden ei tarvitse lukea kouluruotsia.Lue lisää »
26.02.2018 klo 09:18

Lehdistötiedote, Henriksson: Yhteiset pelisäännöt maakuntavaaleissa ei saanut vastakaikua

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson on ehdottanut, että kansanedustajat eivät asettuisi ehdolle maakuntavaaleissa, mutta aloite ei ole saanut vastakaikua.Lue lisää »
26.02.2018 klo 09:16

Lehdistötiedote, Henriksson: Turkiselinkeino on tärkeä työllisyyden, viennin ja kansantalouden kannalta

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson kehottaa suomalaisia turkistarhaajia olemaan maailman parhaita turkistarhaajia jatkossakin. Henriksson piti puheen turkistarhaajien juhlissa Seinäjoella lauantai-iltana.Lue lisää »
18.02.2018 klo 09:52

Lehdistötiedote, Henriksson: Kova työ valtatie 8:n puolesta palkittiin

- Iloitsen suuresti, että valtatie 8:n haastava tilanne vihdoin otetaan vakavasti. Moni meistä on jossain vaiheessa matkustanut valtatie 8:lla ja tuntenut epävarmuutta epäluotettavan pinnan tai riittämättömän näkyvyyden takia. Valtatie 8 on Pohjanmaan elinhermo, niin ihmisille kuin elinkeinoelämälle, sanoo RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
16.02.2018 klo 15:29

Lehdistötiedote: Henriksson hallituksen EU-politiikasta: Käsittämätöntä sanoa ei Suomen lisäpaikalle parlamentissa

On käsittämätöntä, että hallitus on päättänyt sanoa ei Suomen lisäpaikalle EU-parlamentissa Brexitin seurauksena. Näin toteaa RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
14.02.2018 klo 16:18

Lehdistötiedote, Henriksson: Suomi ei voi sulkea korviansa UNHCR:lle

YK:n pakolaisjärjestö UNHCR on huolestunut siitä, että Suomi palauttaa turvapaikanhakijoita kotimaihinsa – vaikka he ovat suojelun tarpeessa. Suomen mielestä nämä ihmiset voivat muuttaa jonnekin muualle oman maansa rajojen sisälle, joten sen takia heille ei tarvitse myöntää turvapaikkaa Suomesta.Lue lisää »
13.02.2018 klo 14:28

Lehdistötiedote, Henriksson perhevapaakiistasta: Lapset ja perheet ansaitsevat parempaa

- On erittäin surullista , että hallitus ei ole pääsemässä sopuun perhevapaiden uudistamisesta. Lapset ja perheet ansaitsevat parempaa, sanoo RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson. Lue lisää »
10.02.2018 klo 09:55