Kalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter

Pressmeddelande, Henriksson: Glädjande att regeringen ändrar ersättningar för omkomna beväringar

Svenska folkpartiets ordförande Anna-Maja Henriksson välkomnar regeringens löfte om att höja de blygsamma ersättningarna till omkomna beväringars anhöriga. Strax före jul ställde SFP ett skriftligt spörsmål till social- och hälsovårdsminister Pirkko Mattila.Läs mera »
igår kl. 14:06

Ledare, Medborgarbladet: Presidentvalet handlar också om värderingar

Samhället omkring oss förändras, vare sig vi vill det eller inte. Urbaniseringen är ett faktum och arbetslivet kommer att reformeras. Att bli en nejsägare och enbart streta emot kan inte vara lösningen. Vi måste istället arbeta för att samhällsklyftorna inte skulle öka, bli djupare eller att det som idag fungerar inte rivs ner.Läs mera »
12.01.2018 kl. 10:59

Pressmeddelande, Henriksson: Regeringens käbbel kring aktiveringsmodellen av arbetslösa får farsartade drag

Före jul körde regeringen igenom en större reform av arbetslöshetsskyddet. Mer specifikt gällde det en så kallad aktiveringsmodell. Läs mera »
05.01.2018 kl. 10:31

Kolumn, ÖT: Fixa riksåttan och vintervägunderhållet!

Riksväg 8, eller riksåttan, som den kallas i folkmun, är en av de viktigaste vägarna i landet, som inte leder till Helsingfors. Vägens skick är dock stundvis under all kritik. Det är oacceptabelt att vissa vägars underhåll verkar försummas mer än andras. Läs mera »
29.12.2017 kl. 10:28
Bloggen
Riksdagen SFP RKP