Kalenteri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset

Lehdistötiedote, Henriksson: Turkiselinkeino on tärkeä työllisyyden, viennin ja kansantalouden kannalta

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson kehottaa suomalaisia turkistarhaajia olemaan maailman parhaita turkistarhaajia jatkossakin. Henriksson piti puheen turkistarhaajien juhlissa Seinäjoella lauantai-iltana.Lue lisää »
18.02.2018 klo 09:52

Lehdistötiedote, Henriksson: Kova työ valtatie 8:n puolesta palkittiin

- Iloitsen suuresti, että valtatie 8:n haastava tilanne vihdoin otetaan vakavasti. Moni meistä on jossain vaiheessa matkustanut valtatie 8:lla ja tuntenut epävarmuutta epäluotettavan pinnan tai riittämättömän näkyvyyden takia. Valtatie 8 on Pohjanmaan elinhermo, niin ihmisille kuin elinkeinoelämälle, sanoo RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
16.02.2018 klo 15:29

Lehdistötiedote: Henriksson hallituksen EU-politiikasta: Käsittämätöntä sanoa ei Suomen lisäpaikalle parlamentissa

On käsittämätöntä, että hallitus on päättänyt sanoa ei Suomen lisäpaikalle EU-parlamentissa Brexitin seurauksena. Näin toteaa RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
14.02.2018 klo 16:18

Lehdistötiedote, Henriksson: Suomi ei voi sulkea korviansa UNHCR:lle

YK:n pakolaisjärjestö UNHCR on huolestunut siitä, että Suomi palauttaa turvapaikanhakijoita kotimaihinsa – vaikka he ovat suojelun tarpeessa. Suomen mielestä nämä ihmiset voivat muuttaa jonnekin muualle oman maansa rajojen sisälle, joten sen takia heille ei tarvitse myöntää turvapaikkaa Suomesta.Lue lisää »
13.02.2018 klo 14:28
Bloggen
Eduskunta SFP RKP