Kalenteri

 

Henriksson Vaasan keskusairaalan laajasta päivystyksestä: RKP yritti mutta valiokunnan enemmistö petti

13.03.2019 klo 11:36
RKP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Anna Maja Henriksson on pettynyt.

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan enemmistö ei antanut vihreää valoa Vaasan keskussairaalan laajalle ympärivuorokautiselle päivystykselle. Tänään meillä olisi ollut realistinen mahdollisuus saada pelastettua Vaasan keskussairaalan laaja päivystys vielä tämän eduskuntakauden aikana mutta poliittista tahtoa ei tälläkään kertaa löytynyt sosiaali- ja terveysvaliokunnassa. Valitettavasti RKP ei saanut valiokunnan enemmistöä taakseen, jotta kansalaisaloite olisi hyväksytty.

– Olen erittäin pettynyt, että hallitus taas kerran veti käsijarrusta. Sosiaali- ja terveysvaliokunnalla oli tänään ainutlaatuinen kolmas tilaisuus pelastaa Vaasan keskussairaalan laaja ympärivuorokautinen päivystys, mutta valiokunnan enemmistö petti. Nyt valiokunnan enemmistö paljasti todellisen minänsä, Henriksson sanoo.

– RKP tulee päivittäin työskentelemään sen puolesta, että Vaasan keskussairaalan asiaa viedään eteenpäin kunnes se on ratkaistu. Kyse on maamme kansalaisten yhdenvertaisista oikeuksista, kansanedustaja ja RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sanoo.

Bloggen
Eduskunta SFP RKP