Uutiset

Ilkka-Pohjalainen: Valta vaihtui Valkoisessa talossa

Valta on vaihtunut Valkoisessa talossa. Presidentti Biden ja varapresidentti Kamala Harris vannoivat valansa keskiviikkona tarkkaan vartioidussa Washington DC:ssä. Paikalle oli järjestetty kymmeniä tuhansia kansalliskaartin jäseniä varmistamaan, että kaikki sujui päivän aikana hyvin.Lue lisää »
24.01.2021 klo 08:50

Henriksson ja Bergqvist: Elinkeinoelämä tarvitsee toimivia yhteyksiä

Henriksson ja Bergqvist sanovat, että toimivat yhteydet ovat erittäin tärkeitä saariston elinvoimaisuudelle, yrittelijäisyydelle ja elinkeinoelämän kehitykselle.Lue lisää »
19.01.2021 klo 16:43

Henriksson: Joululahjarahat mahdollistavat tärkeitä panostuksia Pohjanmaalla

Eduskunnan talousvaliokunta esitteli tänään listan eduskunnan niin sanotuista joululahjarahoista. Listalla on muun muassa tervetullut puolen miljoonan euron määräraha Kruunupyyn lentokenttätien kevyen liikenteen väylälle. Lue lisää »
11.12.2020 klo 12:13

Henriksson RKP:n uudesta historiikista: “Valtapuolue, jolla on suhteellisen paljon valtaa”

– RKP:llä on ollut merkittävä rooli Suomen nyky-yhteiskunnan kehittämisessä. RKP on valtapuolue, jolla on vuosien aikana ollut kokoonsa nähden suhteellisen paljon valtaa. Suomi ei näyttäisi nyt tältä, ellei RKP olisi istunut mukana hallituspöydissä suurimman osan maamme itsenäisen historian aikana, sanoo RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson. Lue lisää »
09.12.2020 klo 12:33
Bloggen
Eduskunta SFP RKP