Uutiset

Suomi hyötyy EU:n nopeasta taloudellisesta elpymisestä

- COVID-19 -kriisin myötä vahvan ja toimivan kansainvälisen yhteistyön tarve on korostunut. EU:n seuraava pitkän aikavälin talousarvio ja elpymistyökalut ovat siksi tärkeitä askelia kohti voimakkaampaa ja vastustuskykyisempää Suomea ja Eurooppaa. Työkalut tukevat investointeja, innovaatioita ja tutkimusta, sekä auttavat ylläpitämään elävää maaseutua ja elinvoimaista maataloutta, RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoo. Lue lisää »
21.08.2020 klo 14:46

RKP:n eduskuntaryhmä hyväksyi 15 kohdan työllisyystoimenpideohjelman: Menestyvä Suomi – myös pandemian jälkeen

– Kun julkista taloutta pyritään tasapainottamaan, on ensisijaisen tärkeää tarjota yrityksille vakaa ja ennakoitava toimintaympäristö, sanoo RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
20.08.2020 klo 13:06

Henriksson: Palvelusetelejä tulisi käyttää laajemmin hoitojonojen purkamiseksi

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson peräänkuuluttaa palvelusetelien laajempaa käyttöönottoa hallituksen sote-uudistuksen yhteydessä. Lue lisää »
20.08.2020 klo 08:00

Ruotsalainen eduskuntaryhmä avasi kesäkokouksensa: Pohjoismainen yhteisnäkemys entistä tärkeämpää

Visio Pohjoismaista maailman kestävimmästä ja integroiduimmasta alueesta vuonna 2030 tuntuu aikaisempaa haastavammalta. Koronakriisi on koetellut tätä visiota. Lue lisää »
19.08.2020 klo 14:13
Bloggen
Eduskunta SFP RKP