Uutiset

Ilkka-Pohjalainen: Rokotukset ovat avain yhteiskunnan avaamiselle

"Kansalaisten silmään poliittisen syksyn lähtölaukaus on varmasti jokavuotinen budjettiriihi. RKP:n määrätietoinen työ kotitalousvähennyksen korottamiseksi on tuottanut tulosta, sillä kaksivuotinen kokeilu on sisällytetty valtiovarainministeriön talousarvioesitykseen."Lue lisää »
05.09.2021 klo 08:21

Henriksson: Kierrätys ja kiertotalous ovat tärkeä osa ilmastotyötä

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson piti tänään juhlapuheen Ekoroskin 30-vuotisjuhlissa. Henriksson korosti puheessaan sitä, että meillä kaikilla on vastuu osallistua ilmastotyöhön muun muassa kierrättämällä ja uudelleenkäyttämällä. Sillä tavalla tuemme myös kiertotaloutta.Lue lisää »
23.08.2021 klo 15:05

Juhlapuhe Ekoroskin 30-vuotisjuhlissa

23.08.2021 klo 13:31

Ruotsalainen eduskuntaryhmä ja RKP: 20 kohtaa paremman hoidon ja hoivan puolesta Suomessa

– Toimiva sosiaali- ja terveydenhuolto on erittäin tärkeää meille kaikille – lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille. Me RKP:ssä haluamme, että kaikilla suomalaisilla on yhdenvertainen mahdollisuus saada laadukasta hoitoa ja hoivaa, riippumatta taloudellisesta asemasta tai missä asuu. Moni asia toimii hyvin suomalaisessa sosiaali- ja terveydenhuollossa, mutta myös parannettavaa löytyy. Siksi RKP ja Ruotsalainen eduskuntaryhmä on tehnyt yhteensä 20 kohtaa, joiden uskomme olevan merkittäviä hoidon ja hoivan tulevaisuuden kannalta Suomessa, sanoo RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
20.08.2021 klo 12:15
Bloggen
Eduskunta SFP RKP