Sanottu & kirjoitettu

Keskittämiselle ei – pienempien sairaaloiden alasajo on järjetöntä

Terveydenhuoltolaki ajoi vuoden alusta alkaen alas maamme sairaaloita keskittäen yli 30:n aluesairaalan ja pienemmän sairaalan anestesiassa tapahtuvan leikkaustoiminnan keskussairaalaan. Lue lisää »
05.03.2018 klo 17:51

Hallituksen turvapaikkapolitiikassa tarvitaan suunnanmuutos

Anna-Maja Henriksson on hyvin huolestunut, että seitsenlapsista perhettä Loviisassa uhkaa karkotus Irakiin.Lue lisää »
05.03.2018 klo 17:43

Vahvistakaa naisten oikeusturvaa

- Lainsäädäntö ei ole pysynyt mukana kehityksessä. Nyt tarvitaan toimenpiteitä, jotta tasa-arvokehitys ei pysähdy, sanoo Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
05.03.2018 klo 17:41

RKP: Terveydenhuollossa ei ole varaa riskinottoihin - EU:n lausunto tarvitaan

Suomen ruotsalainen kansanpuolue kommentoi opposition yhteistä lausuntoa siitä, että hallituksen pitäisi pyytää EU-komissiolta lausunto sote-uudistuksesta välttääkseen kaaoksen jos uudistus pitää purkaa. Lue lisää »
05.03.2018 klo 17:40

Oppositiopuolueet: Hallitus ei saa uhkapelata Suomen terveydenhuollolla

SDP, perussuomalaiset, vihreät, vasemmistoliitto, RKP, kristillisdemokraatit vaativat, että maan hallitus varmistaa etukäteen EU-komissiolta sote-uudistuksen valinnanvapauden yhteensopivuuden EU:n kilpailuoikeuden kanssa. Lue lisää »
05.03.2018 klo 17:39

Kolumni, Pohjalainen: Seuraavan hallituksen on laitettava perheet keskiöön

Tarvitsemme perhevapaauudistuksen joka helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, vähentää miesten ja naisten välisiä palkkaeroja ja edistäisi lapsen suhdetta molempiin vanhempiinsa. Perhevapaauudistusta kannatetaan laajasti, mutta saimme jälleen kerran kokea pettymyksen, kun uudistusta ei taaskaan saatu aikaiseksi. Miten tässä näin kävi?Lue lisää »
28.02.2018 klo 11:26

Lehdistötiedote: Henriksson tyytyväinen siihen, että hallituksen kielikokeilu jäi suutariksi

Vain kuusi kuntaa on hakenut Opetushallitukselta lupaa osallistua hallituksen kokeiluun, jossa oppilaiden ei tarvitse lukea kouluruotsia.Lue lisää »
26.02.2018 klo 09:18

Lehdistötiedote, Henriksson: Yhteiset pelisäännöt maakuntavaaleissa ei saanut vastakaikua

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson on ehdottanut, että kansanedustajat eivät asettuisi ehdolle maakuntavaaleissa, mutta aloite ei ole saanut vastakaikua.Lue lisää »
26.02.2018 klo 09:16

Lehdistötiedote, Henriksson: Turkiselinkeino on tärkeä työllisyyden, viennin ja kansantalouden kannalta

RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson kehottaa suomalaisia turkistarhaajia olemaan maailman parhaita turkistarhaajia jatkossakin. Henriksson piti puheen turkistarhaajien juhlissa Seinäjoella lauantai-iltana.Lue lisää »
18.02.2018 klo 09:52

Lehdistötiedote, Henriksson: Kova työ valtatie 8:n puolesta palkittiin

- Iloitsen suuresti, että valtatie 8:n haastava tilanne vihdoin otetaan vakavasti. Moni meistä on jossain vaiheessa matkustanut valtatie 8:lla ja tuntenut epävarmuutta epäluotettavan pinnan tai riittämättömän näkyvyyden takia. Valtatie 8 on Pohjanmaan elinhermo, niin ihmisille kuin elinkeinoelämälle, sanoo RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson.Lue lisää »
16.02.2018 klo 15:29